PAKEJ KAHWIN LENGKAP JIMAT DAN PAKEJ BAJET

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua...


Apa khabar anda semua..? Semoga selepas raya ni semuanya berada di dalam keadaan sihat sejahtera selalu hendaknya...aamiinn..


Terutama kepada bakal pengantin yang sedang mencari-cari Pakej Kahwin Lengkap tapi dengan Harga Yang Menjimatkan.. di sini ada berita baik untuk anda..


Anda boleh dapatkan majlis yang lengkap walaupon dengan harga yang sangat menjimatkan..

Pasti akan sangat memudahkan anda kerana apabila anda datang saja ke tempat kami, kami akan uruskan semuanya untuk anda.. tak perlulah anda nak ambik cuti banyak hari untuk ke beberapa tempat yang berlainan.. 

Keywordnya : Jimat Masa, Tenaga dan Belanja..


Anda takkan sangka boleh dapat majlis yang cantik dan lengkap camni tapi dengan harga pakej kami yang sangat2 menjimatkan...berbaloi2 dengan perkhidmatan yang kami berikan..


Cuba tengok PAKEJ LENGKAP JIMAT kami seperti di bawah :


Jimat kan..??

 

atau kalau taknak jemputan sampai 1000 pax, cuba tengok yang bawah ni pulak ;




800 pax pon boleh... atau.. Kalau taknak jugak untuk 800 pax,

untuk 500 pax pon boleh jugak..haa...500 pon boleh... ;



tapi tengok pakej2 saja tentu tak puas kan... baikla...kita tengok macamana pulak

gambar2 untuk majlis ni :


































yang ni customer request tea corner dari kami dan ada tambahan makanan oleh customer sendiri..

tea corner ni ada caj tambahan, boleh bincang..










Tambahan backdrop belakang meja beradap dengan harga sangat berpatutan dari kami.. Yang ni sebab meja beradap di sebelah tepi dewan.. Kalau meja beradap betul2 di depan pentas tak perlu pasang backdrop kerana berlatarbelakangkan pentas.. 



Pelamin untuk hari ini.. Design pelamin boleh bincang.. Warna tema juga boleh pilih




Ni menu yang customer kami pilih iaitu menu nasi putih, ayam masak merah, daging salai masak lemak cili api kentang, tempe tauhu suhun goreng kicap ( sayur jawa), sambal belacan & ulaman ( rebus dan mentah), ikan masin goreng bawang & cili kering...

 



 Customer pilih warna putih & cream untuk setting meja dan kerusi dewan..

Banyak lagi gambar2 majlis kami.. Kalau anda nak buat majlis di rumah ( bawah kanopi) pulak, anda bolehlah request dengan wakil kami atau kalau nak tengok2 gambar dulu boleh ke facebook page kami di Yapaf Kulaan Catering.

Tengok apa kata customer kami ..

 

























Haa... ok tak?

Baiklah..

 SEKARANG NAK TUNJUK PROMOSI KAMI SEKARANG...

JENG.. JENG.. JENG...

CUBA TENGOK NI... HARGA BAJET YANG SANGAT2 MENJIMATKAN !!

MANA NAK DAPAT HARGA MACAM NI LAGI CHEKK.. NI SEBAB PROMOSI SAJA ADA...








atau mcm di bawah ni :







atau kalau di rumah :






Apalagi.. contactla kami cepat2 chek.. untuk berbincang lebih lanjut...dan kalau dah puashati dengan perbincangan bolehlah buat temujanji untuk datang foodtest.. Foodtest kami selalu buat hari sabtu..

Takde commitment apa2 kalau nak datang.. kalau puashati dengan food kami barulah sambung perbincangan..

 

Hubungi kami di alamat dan no di bawah :

Yapaf Kulaan Catering

Wisma Kulaan, No. 24, Jalan 22, Selayang Baru, 68100 Selayang, Selangor

Tel pejabat : 0361352208 / 2207

atau 0127346648 atau kalau nak whatsap saja dulu boleh buat ke 0126648790

kami akan melayani pertanyaan anda..

 

Pejabat kami ( di tingkat 1) :

 




 



Popular Posts