PAKEJ (KATERING) TUNANG,NIKAH LENGKAP 2018

Anda tengah plan nak buat majlis Tunang / Nikah tak lama lagi??

Tahniah.. kerana dah tak lama lagi nak mengakhiri zaman bujang 😊

Dalam tengah happy2 ni mesti pening jugak nak plan untuk majlis hari bahagia anda ni kan.. Mana nak cari caterer, kanopi, pelamin dan kalau yang nak nikah tu ada yang nak cari baju, makeup, lapik nikah & bantal nikah sekali... 

Apa kata kalau ambik pakej yang lengkap semua sekali dah... Kan senang keje semua orang.. Tak payah nak pergi banyak tempat.. tentu banyak masa diperlukan kalau nak ke banyak tempat dan berunding dengan ramai orang..

Pakej lengkap macamana?? Okey.. mudah je.. cuba tengok di bawah :


Perkhidmatan yang kami tawarkan dalam pakej ni?


* Katering pelbagai menu  - menu boleh ubah / tambah / adjust

* Boleh test food sebelum tempah
* Kanopi meja kerusi lengkap
* Pelamin + kelengkapan nikah
* Makeup


Di bawah ialah Pakej Terbaru Untuk Majlis Tunang Tahun 2018 :





Pakej Nikah pula spt di bawah :



 




atau Pakej Nikah All In seperti di bawah :









Mahal ker... ehhh... mana ada mahal.. tengokla dulu apa yang anda dapat daripada pakej2 ni... Cuba banding dengan kesenangan yang ada dapat dengan tak payah pergi ke banyak tempat dan berbincang dengan ramai supplier yang bermacam ragam... Time is Money orang putih cakap... πŸ˜‰

😎😎InshaAllah kami sentiasa jaga kualiti perkhidmatan kami..



Gambar-gambar majlis di bawah :








PELAMIN - PELAMIN

 

Banyak pilihan pelamin terkini kami... Boleh bincang untuk adjust ikut kesesuaian anda dan warna pilihan anda


PELAMIN TUNANG

























































BEBERAPA CONTOH PELAMIN NIKAH 































GAMBAR KANOPI ARABIAN

































Sebahagian Testimoni... :D



























Jangan tunggu lama2.. cepat2 hubungi kami.. selesai masalah andaπŸ˜‰



Hubungi kami di sini ;

>>> 0361352207
>>> 0361352207
>>> 0361352207

Atau sms/whatsap ke ;

>>> 0127346648
>>> 0127346648
>>> 0127346648

atau email ke : info@yapaf.com.my


Kami menanti panggilan anda..


Popular Posts