PAKEJ KAHWIN LENGKAP TERMASUK TEMPAT MAJLIS @ WEDDING PLACE DI KEPONG


Haiii...Salam semua...


Semoga ceria2 selalu...


Anda tengah planning nak buat majlis kahwin??


Tengah survey2 Pakej Kahwin Lengkap termasuk tempat majlis sekali??


Ramai yang nak cari tempat untuk majlis sebab nanti rumah takla sesak sangat, kesian kat mak nak kena kemas2 pulak nanti kan..


Atau tau saja la sekarang ni...kadang2 jalan depan rumah anda dah jadi jalan utama...nak tutup pon tak boleh dah..


Nak cari dewan tapi tau sajala dewan sekarang ni...kadang2 setahun lagi majlis pon dah penuh.. Kadang2 ada dewan yang available tapi harganya ' boleh tahan'... lari la pulak bajet... 😂


Harini Pak Aji Kulaan dan Kak Rin nak share gambar2 Majlis Kahwin yang kami buat di wedding place di Balai Adat, Kepong, KL.


Ye, Balai Adat ni termasuk tempat majlis sekali.. di Kepong, KL..


Termasuk :


✅Tapak Majlis (pasang kanopi)


✅Rumah tradisional untuk keluarga rehat dan pengantin bersiap


✅Balai Adat ( balairongsri) Untuk pelamin 


✅Rumah tradisional ala kg tradisional untuk pengantin berphotoshoot
Sila2lah jamu mata ye...😍




hmmm....😍😍😍















Nilah rumah tradisional tempat keluarga berehat & pengantin bersiap pd hari majlis tu...Boleh berposing juga kat situ...






DJ A.K yang setia menemani anda sehingga tamat majlis 















Rumah Tradisional Balai Adat



Pintu masuk Balai Adat



Candy Buffet made by customer sendiri


Meja beradap menunggu ketibaan pengantin bersantap



Pintu masuk ke Balai Persandingan










Lagi gambar2 untuk tatapan anda...





Rumah Adat
 
















Nak tengok pakej2 yang kami tawarkan??





atau ;



atau yang ini...



Harga sangat berpatutan bukan?? 


Macam biasa...harga pakej semua boleh bincang...Kalau nak pinda/tambah apa2 semua boleh bincang jugak..

Mana nak dapat harga ni dengan tempat majlis sekali..


Datang buat Foodtest dulu untuk merasakan masakan kami...InshaAllah anda akan berpuashati..


Kami jaga kualiti masakan dan bahan-bahan yang kami gunakan...


Di bawah ini ialah gambar2 Rumah Adat. Di laman ini kanopi akan dipasang untuk majlis anda....


Cantik kan..?







Ni saja letak pemandangan Balai Adat...sebab Pak Aji dengan Kak Rina kalau
datang kat sini memang akan teringat zaman kecik2 dulu tahun 70an masa kat kampong...


Kalau Pak Aji lagi lamaa...teringat zaman dulu2 kat kg Pak Aji Kulaan di Bagan Serai, Perak








Testimoni Pelanggan :



Fyi : Boleh kalau nak buat untuk kurang dari 1000 atau lebih dari 1000 pax. Semua boleh bincang..



Hubungi kami :

>>> 0361352208 (pejabat)

>>> 0361352207 


atau whatsap :


>>> 0127346648 ( Kak Rina)

























Popular Posts