PAKEJ KATERING AQIQAH

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,


Untuk anda yang sedang merancang nak buat Majlis Aqiqah untuk menyambut kedatangan orang baru dalam keluarga anda...

Tentu nak cari Caterer, Kanopi Meja Kerusi, Kambing atau Lembu bukan??


Di sini kami sediakan satu Pakej Katering Aqiqah untuk memudahkan tugas anda menguruskan majlis ini. Tuan rumah hanya sediakan doorgift dan sambut tetamu datang saja...lain2 semua kami uruskan.. senang kan...


* Di kawasan KL, Selangor dan berdekatan



Bawah kanopi



Kambing Golek 



Kambing Golek memang menjadi pilihan ramai sekarang untuk Majlis Aqiqah





Lauk pauk juadah yang menjadi pilihan ramai...



Hmmm....bau wangi yang mengundang tetamu beratur sampai habis Kambing Golek Aqiqah ni..


Ramai yang kata mereka tak suka makan kambing tapi kambing golek kami boleh dimakan sbb takde bau katanya...


InshaAllah takde bau sbb kami letakkan bahan-bahan rempah yang sesuai untuk hilangkan bau kambing...



hmmm....sedapnyaa...





Tetamu sedang menjamu selera...
 


* Pakej Katering Aqiqah  kami :



* Katering minima 200 pax ( orang)
* Termasuk pinggan mangkuk
* Termasuk peralatan buffet
* Termasuk alas meja untuk meja buffet ( tak termasuk meja)
* TAK termasuk pelayan
* Hantar, susun dan petang kami datang ambil barang2
* Belum termasuk pengangkutan ( tengok tempat )


MENU PILIHAN 1


* Nasi Putih
* Ayam Goreng Berempah
* Masak Lemak Cili Api Ikan Masin Nenas
* Sayur Goreng Campur
* Sambal Belacan + Ulaman
* Buah - oren
* Kordial Sirap / Oren ( sejuk)


HARGA : RM 9.00 p/pax


MENU PILIHAN 2


* Nasi Beryani
* Ayam Masak Merah
* Dalca Sayur
* Acar Jelatah
* Buah - oren
* Kordial Sirap / Oren ( sejuk


HARGA : RM10.00 p/pax


KAMBING AQIQAH: Masak Kuzi / Hitam Berempah / Kari / Kurma / Rose
Harga : RM 1,000.00


KAMBING GOLEK + sos blackpepper + mashed potato dan Fresh Salad & Thousand Island


Harga : RM 1,400.00 seekor ( termasuk tukang bakar + potong )


============================

KANOPI MEJA KERUSI :


Kanopi saiz 20 x 20 termasuk lampu, kipas syiling, scallop 2 lapis
Meja bulat 5 unit + alas meja, kerusi plastik 40 unit
Meja buffet 1 set


HARGA : RM 450.00 1 set


* Pengangkutan ikut tempat


* Kalau tempah 2 set boleh dapat RM850.00 


=========================================


ATAU KALAU NAK YANG LEBIH MUDAH, TERUS AMBIK JE PAKEJ..SENANG SIAP DAH SEMUA..




Ni pakej anak lelaki... boleh juga untuk 2 orang anak perempuan...







* Boleh bincang kalau nak tambah jumlah jemputan atau nak menu tambahan..


Mudah bukan? Cuma contact kami dan tempah saja...


Semua siap


Hubungi ( pejabat) :


>>> 0361352208
>>> 0361352208
>>> 0361352208


atau whatsapp :


>>> 0127346648
>>> 0127346648
>>> 0127346648


atau ;


email saja detail ke : info@yapaf.com.my


dan kami akan reply dengan segera...


Popular Posts