PAKEJ AKIKAH 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Untuk anda yang sedang terfikir2 nak buat majlis Aqiqah untuk anak / cucu anda tapi tengah fikir2 mana nak cari Caterer, Kanopi Meja Kerusi, Kambing atau Lembu..


BERITA BAIK UNTUK ANDA..

Kami nak habaq mai yang kami sediakan satu Pakej Katering Aqiqah untuk memudahkan tugas anda menguruskan majlis ini. Tuan rumah hanya sambut tetamu saja...lain2 semua kami uruskan, dah tanggung beres.. Lepas majlis kami kemas semua... Kan senang sangat kann..


* Kami cover KL dan Selangor yang tak jauh sangat dari tempat kami di Selayang

 

Majlis-majlis kami :



Bawah kanopi



Kambing Golek 



Kambing Golek memang menjadi pilihan ramai sekarang untuk Majlis Aqiqah





Lauk pauk juadah yang menjadi pilihan ramai...



Hmmm....bau wangi yang mengundang tetamu beratur sampai habis Kambing Golek Aqiqah ni..


Ramai yang kata mereka tak suka makan kambing tapi kambing golek kami boleh dimakan sbb takde bau katanya...


InshaAllah takde bau sbb kami letakkan bahan-bahan rempah yang sesuai untuk hilangkan bau kambing...



hmmm....sedapnyaa...





Tetamu sedang menjamu selera...
 



* Pakej Katering Aqiqah  kami seperti di bawah:



Yang bawah ni untuk ANAK PEREMPUAN... Katering untuk 150 pax + 2 kanopi + 1 ekor kambing akikah :






Pakej ni untuk ANAK LELAKI.. boleh juga kalau nak buat untuk dua orang anak perempuan sebab kambing  2 ekor kan..







atau kalau kambing nak buat golek boleh.. tambah RM400 seekor                     


Kambing golek termasuk :

~ Blackpepper sauce
~ Mashed potato
~ Fresh salad & thousand island
~ Tukang bakar + potong




Kalau ambik pakej boleh dapat FREE BUNGA TELUR 50 biji.. boleh bagi pada kumpulan marhaban & baca yasin ke.. kan dah complete semua


* Boleh bincang kalau nak tambah jumlah jemputan atau nak menu tambahan..

atau kalau anda nak katering saja ( kambing dan kanopi semua taknak) pon boleh bincang juga.. 

* Kami juga boleh uruskan Akikah Lembu.. boleh kami uruskan sampai siap masak..


* Boleh bincang hiasan berendoi sekali.. hubungi kami untuk harga & GAMBAR BERENDOI..


Kami bagi sikit gambar berendoi untuk tatapan anda..
































Harga Berendoi tak masuk dalam pakej lagi ye.. Boleh bincang..


Mudah bukan? Cuma contact kami saja...


Semua siap


Hubungi ( pejabat) :


>>> 0361352208
>>> 0361352208
>>> 0361352208


atau whatsapp :


>>> 0127346648
>>> 0127346648
>>> 0127346648


atau ;


email saja detail ke : info@yapaf.com.my


dan kami akan reply dengan segera...

SO... CALL LA YE..👌👍😊


Kalau nak foodtest pon boleh.. apa2 contact nnt kita boleh buat temujanji untuk Foodtest sekali..


Popular Posts