Skip to main content

Posts

Featured

PAKEJ KAHWIN LENGKAP JIMAT 2019

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... 😊😊
Kalau ada sampai ke blog ni semestinya ada dah tengok fb page kami Yapaf Kulaan Catering tadi kan? dan anda dah klik link sebab tengok Promosi Pakej Lengkap Jimat kami kan.. 😊😊
Mula2 sekali tahniah sebab dah ada plan nak mendirikan rumahtangga tak lama lagi.. Ye book untuk tahun ni.. Majlis boleh untuk tahun ni , 2019 atau untuk tahun depan 2020 ye..
Mana pakej?? .. ni nak bagi pakejla ni.. sabaq sat !! 😁😂

Nindia Promosi Kami :
 Pakej Lengkap Jimat Untuk Majlis di Dewan



Cer tengok gambar2 :





































Murah tu.. Tengokla dah termasuk Pelamin, Sepasang Persalinan L + P,  Full makeup & accessories, Photography, Sistem P.A & Dj lagi.. Pelamin2 dan baju banyak pilihan pulak tu.. Boleh bincang lagi..
yang ni pulak Pakej untuk majlis di rumah :


Cer tengok tu.. siap 7 kanopi arabian lagi.. Mana nak dapat harga macam ni..
Baik.. nak bagi gambar2 :











Latest posts