Skip to main content

Posts

Featured

BUFFET RAMADHAN 2019 DI LAMAN PENGANTIN UMMI FARSHA SG TUA BATU CAVES

Assalamualaikum semua..
Salam ceria selalu.. 😊😊 Ramadhan dah dekat dah.. tak sabar rasanya nak mengulang kembali suasana bersegera balik ke rumah untuk berbuka puasa beramai2 dan bersolat terawih..
Berita baik untuk anda yang nak buat Reunion Buka Puasa ke.. Untuk Kelab/ Persatuan / Kolej / Jabatan / Family Day/ Umno / Pakatan / Pas dll semua boleh.. nak jamu Anak2 sekolah Tahfiz, Anak2 Yatim, Rumah Kebajikan dll.. 
atau nak berkumpul adik beradik keluarga orang kampong sahabat handai untuk buka puasa ramai2..semua boleh.. tempat luas dan selesa.. Marquee Tent tertutup ada aircond..
Bertempat di Laman Pengantin Ummi Farsha, Kg Mahkota, Batu Caves.. Kat mana Kg Mahkota?? haa.. dekat2 Sg Tua ni.. di tepi jalan besar menuju Ulu Yam..alaa senang je.. waze je Laman Pengantin Ummi Farsha.. dah boleh jumpa..
Untuk maklumat lanjut tengok di bawah :
 👍 👍  Dewan Marquee Tent Tertutup ( tengok gambar2 di bawah)
 👍👍  Ada Aircond
👍👍   Ada parking dalam pagar dan kalau tak muat kenala kat luar ( …

Latest posts

PAKEJ KATERING DI DEWAN PERDANA KERAMAT MALL